Brugerværktøjer

Webstedsværktøjer


blog:solsort_fanger_stalorm

Forskelle

Dette viser forskellene mellem den valgte og den nuværende udgave af dokumentet. Gul er linjer der findes i den gamle udgave, og grøn er linjer der findes i den nuværende.

Link til denne sammenlinings vising

Begge sider forrige revision Forrige revision
blog:solsort_fanger_stalorm [2017/05/27 23:11]
kes
blog:solsort_fanger_stalorm [2017/05/28 09:44] (nuværende)
kes
Linje 5: Linje 5:
 Store larver og orme kan en gang imellem kræve en længere behandling før de er klar til transport. Men her til aften var virkelig gang i den! Solsortehunnen arbejde hårdt nede ved en trærod og fik endelig halet byttet frem - en Stålorm, godt nok kun en lille, men alligevel... Store larver og orme kan en gang imellem kræve en længere behandling før de er klar til transport. Men her til aften var virkelig gang i den! Solsortehunnen arbejde hårdt nede ved en trærod og fik endelig halet byttet frem - en Stålorm, godt nok kun en lille, men alligevel...
  
-Efter noget tid smed Stålormen halen, og tricket var lige ved at lykkes, men uheldigvis for Stålormen dukkede endnu en Solsort op og snuppede halen, hvorefter den oprindelige Solsort kunne koncentrere sig om at gøre arbejdet færdigt!+Efter noget tid smed Stålormen halen, og tricket var lige ved at lykkes, men uheldigvis for Stålormen dukkede endnu en Solsort op og snuppede halen, hvorefter den første Solsort kunne koncentrere sig om at gøre arbejdet færdigt!
  
 -- --
blog/solsort_fanger_stalorm.txt · Sidst ændret: 2017/05/28 09:44 af kes