Brugerværktøjer

Webstedsværktøjer


blog:atlas_rorvigkvadrater

Forskelle

Dette viser forskellene mellem den valgte og den nuværende udgave af dokumentet. Gul er linjer der findes i den gamle udgave, og grøn er linjer der findes i den nuværende.

Link til denne sammenlinings vising

blog:atlas_rorvigkvadrater [2014/06/24 11:48]
lb
blog:atlas_rorvigkvadrater [2014/06/28 11:32] (nuværende)
kes [Atlas Rørvigkvadrater]
Linje 7: Linje 7:
 Vores sydvestlige kvadrat (sydvest hjørnet af Nakke) hører med under Anneberg kvadratet, så en del af registreringerne i dette kvadrat ligger uden for vores område. Har også tilladt mig at tage vores nærmeste nabokvadrat (Klint sø – herunder Nygård Sø) med, idet det jo kan fremvise en af de mere spændende registreringer i år. Vores sydvestlige kvadrat (sydvest hjørnet af Nakke) hører med under Anneberg kvadratet, så en del af registreringerne i dette kvadrat ligger uden for vores område. Har også tilladt mig at tage vores nærmeste nabokvadrat (Klint sø – herunder Nygård Sø) med, idet det jo kan fremvise en af de mere spændende registreringer i år.
 Tabellen viser, at der stadig er noget at komme efter i stort set alle kvadrater. Måske har du allerede supplerende oplysninger stående i notesbogen.  Tabellen viser, at der stadig er noget at komme efter i stort set alle kvadrater. Måske har du allerede supplerende oplysninger stående i notesbogen. 
-Tabellen viser et øjebliksbillede af oplysningerne i Atlasasen – og den skal derfor løbende opdateres. Hvis du tilføjer registreringer til Atlasbasen – bør du derfor gøre undertegnede opmærksom på ændringen – eller bedre selv rette i tabellen. (Der er også mulighed for at der er tilkommet registreringer, medens jeg har udarbejdet tabellen)+Tabellen viser et øjebliksbillede af oplysningerne i Atlasbasen – og den skal derfor løbende opdateres. Hvis du tilføjer registreringer til Atlasbasen – bør du derfor gøre undertegnede opmærksom på ændringen – eller bedre selv rette i tabellen. (Der er også mulighed for at der er tilkommet registreringer, medens jeg har udarbejdet tabellen)
 Tabellen burde vel også indeholde opsummeringer af henholdsvis gruppe 1, 2 og 3 registreringer i hvert kvadrat, men det kan jeg ikke lige få til at virke – så jeg håber på hjælp fra en ekspert i regneark. Tabellen burde vel også indeholde opsummeringer af henholdsvis gruppe 1, 2 og 3 registreringer i hvert kvadrat, men det kan jeg ikke lige få til at virke – så jeg håber på hjælp fra en ekspert i regneark.
  
blog/atlas_rorvigkvadrater.txt · Sidst ændret: 2014/06/28 11:32 af kes